Πραγματικές ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Πραγματικές ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!
Στον πληρέστερο οδηγό προσφορών και deals στην Ελλάδα!

Διαφημιστείτε εδὠ!

Διαφημιστείτε εδὠ!

Photo Gallery

Photo Gallery
Οι φωτογραφίες μου

.

OPRAH -- Dr. Perricone: Kefir is superfood - Αρχαίο Ελιξίριο του Καυκάσου

Κεφίρ: Αρχαίο Ελιξίριο του Καυκάσου
Ξεκινώ κάθε πρωί από τον εαυτό μου ρίχνει ένα ποτήρι  kefir γάλα και να τη συμπληρώσουν δύο κουταλιές της σούπας POM Wonderful (καθαρό εκχύλισμα ροδιού). Μου ξυπνήσει και να φαίνεται και τα γούστα σαν μια πλούσια και όμορφη μέρα. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα.  Κεφίρ  είναι μια ζύμωση, προβιοτικά πίνουν γάλα από την Οροσειρά του Καυκάσου στην πρώην Σοβιετική Ένωση. Το κεφίρ όνομα χαλαρά μεταφραστεί σημαίνει "χαρά" ή "καλό προαίσθημα." Λόγω προάγουν την υγεία ιδιότητές του, κεφίρ ήταν κάποτε ένα δώρο από τους θεούς. Ευτυχώς είναι να αναβιώνουν και επισημανθεί εδώ και πολλά για την υγεία και την ομορφιά της, τα οφέλη.
Κεφίρ μπορεί καλύτερα να περιγραφεί ως ένα είδος του υγρού, αφρώδη γιαούρτι, με τη δική του ξεχωριστή και υπέροχα ήπια, φυσικά γλυκό, αλλά πικάντικη γεύση, με ένα δροσιστικό υπαινιγμό του φυσικού ενανθράκωσης. Μοναδική γεύση του και σχεδόν μυστικιστική φήμη ως ελιξίριο μακροζωίας εξηγεί γιατί οι άνθρωποι σε όλη την Ευρώπη κάνουν κεφίρ (μαζί με παρόμοια ποτά που έχουν υποστείζύμωση) ποτό της επιλογής τους. Οι πωλήσεις έχουν ακόμη αρχίσει να αντίπαλες κορυφή μαλακό μάρκες ποτών.
 Σε αντίθεση με το γιαούρτι, το οποίο δημιουργείται από το γάλα με την προσθήκη ορισμένων βακτηρίδια γαλακτικού οξέος, κεφίρ γίνεται συνδυάζοντας το γάλα με μια πρέζα "κόκκων kefir»-ο όρος λαϊκή επινοήθηκε για να περιγράψει ένα πολύπλοκο μείγμα από ζύμες και τα βακτηρίδια Lactobacillus.  Η μικρή ποσότητα του διοξειδίου του άνθρακα, το αλκοόλ, και αρωματικές ενώσεις που παράγονται από τις καλλιέργειες δίνουν kefir διακριτή ανθρακούχα της, πικάντικη γεύση.
 Κεφίρ περιέχει επίσης μοναδικές πολυσακχαρίτες (σάκχαρα μακράς αλυσίδας) που ονομάζεται kefiran, η οποία μπορεί να είναι υπεύθυνη για μερικά από τα οφέλη για την υγεία του. Ένα μεγάλο μέρος της ρωσικής έρευνας σχετικά με τα οφέλη για την υγεία του παραμένει αμετάφραστο, και τη Δυτική έρευνα βρίσκεται σε εντυπωσιακή λαϊκή φήμη στα πρώτα στάδια.

Πρωτότυπο Αγγλικό κείμενο 

Kefir: Ancient Elixir of the Caucasus
I start every morning by pouring myself a glass of unsweetened whole milk kefir and add to it two tablespoons of POM Wonderful (pure pomegranate extract). I stir it up and it looks and tastes like a rich and beautiful berry smoothie. It is the perfect way to start the day.
Kefir (kee-fer) is a fermented, probiotic milk drink from the Caucasus Mountains in the former Soviet Union. The name kefir loosely translated means “pleasure" or "good feeling." Due to its health-promoting properties, kefir was once considered a gift from the gods. Fortunately it is being rediscovered and recognized for its many health and beauty benefits.
Kefir can best be described as a sort of liquid, sparkling yogurt, with its own distinct and deliciously mild, naturally sweet, yet tangy flavor—with a refreshing hint of natural carbonation. Its unique taste and almost mystical reputation as a longevity elixir explains why people all over Europe are making kefir (along with similar fermented drinks) their beverage of choice. Sales are even beginning to rival top soft drink brands.
Unlike yogurt, which is created from milk by adding certain lactic acid bacteria, kefir is made by combining milk with a pinch of “kefir grains”—the folk term coined to describe a complex mixture of yeasts and lactobacillus bacteria. The small amount of carbon dioxide, alcohol, and aromatic compounds produced by the cultures give kefir its distinct fizzy, tangy taste.
Kefir also contains unique polysaccharides (long chain sugars) called kefiran, which may be responsible for some of its health benefits. Much of the Russian research on its health benefits remains un-translated, and Western research is in its early stages—but the results to date support kefir's impressive folk reputation.

Πηγή:  http://www.oprah.com  ( εδώ)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου