Υλικά
375 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
1 λίτρο κεφίρ.
3 αυγά.
1/2 κιλό τυρί φέτα.
λίγο λάδι για το άλειμμα του ταψιού.
Αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση
Τρίβουμε το τυρί σε κομμάτια και το ρίχνουμε σε μία λεκανίτσα.
Χτυπάμε καλά τα αυγά, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, αναμιγνύουμε με το κεφίρ και ρίχνουμε το μίγμα αυτό στο τυρί.
Κατόπιν προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας καλά.
Βουτυρώνουμε ένα μέτριο ταψί, ρίχνουμε λίγο αλεύρι στον πάτο του και βάζουμε το μίγμα.
Ψήνουμε την πίτα στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 1 ώρα.
Καλή σας όρεξη...
1 σχόλια :
nice blog Kefir Brasil
30 Νοεμβρίου 2012 στις 3:51 π.μ.Δημοσίευση σχολίου