Παγωτό κεφίρ ροδάκινο
In ΠΑΓΩΤΑ ΜΕ ΚΕΦΙΡΥΛΙΚΑ: (για περίπου 1,3 lt παγωτού)
2 κούπες κεφίρ (περίπου 400gr) φτιαγμένο από πλήρες γάλα
1 κούπα (200gr) κρέμα γάλακτος (όχι light)
1/2 κούπα (100gr) ζάχαρη άχνη
300gr ροδάκινα
1 κουταλιά σούπας χυμό λεμόνι
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Πλένουμε καθαρίζουμε και κόβουμε κομματάκια τα ροδάκινα
Βάζουμε στο μπλέντερ τα ροδάκινα, το κεφίρ, τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού και τα χτυπάμε για 3-4 λεπτά.
Σε ένα μπολ χτυπάμε την κρέμα μέχρι να γίνει αφράτη.
Αδειάζουμε στο μπολ το περιεχόμενο του μπλέντερ και το ανακατεύουμε καλά.
Το βάζουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα.
Ακολούθως το βγάζουμε και το ρίχνουμε στην παγωτομηχανή μας και το φτιάχνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
Γαρνίρουμε με μέλι, σαντιγί, καραμέλα, ξηρά φρούτα.
Related Posts:
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης
(
Atom
)
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου