Να και ένα ερευνετικό πρόγραμμα του πανεπιστημίου για το κεφίρ!
"Το υγρό απόβλητο των τυροκομείων ως πρώτη ύλη για την παραγωγή λυοφιλιωμένης προβιοτικής καλλιέργειας κεφίρ για ωρίμανση τυριών." Για λεπτομέρειες εδώ
Related Posts:
- Το comeback του κεφίρ;
- Προβιοτικά για τη δυσκοιλιότητα των μωρών
- Προβιοτική ασπίδα κατά του καρκίνου - Έρευνα του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) και Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ)
- Τροφικές αλλεργίες στα παιδιά - Αντιμετώπιση με κεφίρ! (Πανεπιστημιακή έρευνα)
- Συγκριτικός πίνακας βακτηριδιακής χλωρίδας κεφίρ, γιαουρτιού και άλλων προβιοτικών
- Αποτοξινώστε το παχύ έντερο
- Η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος Νικόλ Τσιάνη μιλάει για την διατροφική αξία του ΚΕΦΙΡ στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στον ΣΚΑ'Ι'...
- Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο - Τμήμα:Επιστήμης διαιτολογίας-διατροφής
- OPRAH -- Dr. Perricone: Kefir is superfood - Αρχαίο Ελιξίριο του Καυκάσου
- OPRAH -- Dr. Perricone: Kefir is superfood - «Τα προβιοτικά" Συνεργάτες στη Υγεία.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης
(
Atom
)
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου